Vi tilbyr en rekke tjenester innen kommunikasjon,
markedsføring og reklame.

Hva trenger du?

 
 
 
 
innhold.png

Vi produserer innhold for alle typer kommunikasjon, både internt og eksternt. Godt og tilrettelagt innhold er avgjørende for at kommunikasjon og reklame skal oppnå ønsket effekt.

Hos oss er det svært viktig at tilpasset og gjennomarbeidet innhold skal være bærende i både kampanjer, nettsider, annonser og pressemeldinger.

Vi leverer innhold på tvers av alle medier, og er sterke på produksjon av magasiner fra start til mål - idearbeid, tekst, foto og design. 

 
 
raad.png
 

Hvordan kan man lykkes med kommunikasjon internt og eksternt?

Vi har erfaring og trening i strategisk kommunikasjonsarbeid - og vi kan sammen med våre kunder utvikle kommunikasjonsplaner og strategier.

 
 
design.png
 

God design handler ikke bare om hvordan noe ser ut, men om funksjonalitet og kommunikasjon.

Et design må være hensiktsmessig, underbygge budskapet og treffe en definert målgruppe. Og så skader det jo ikke at det ser fint ut i tillegg...

 
 
 

Riktig perspektiv og god rådgivning er avgjørende for at din bedrift skal lykkes på web og digitale flater. 

Markedsføring på nett er målbar, og du får umiddelbar respons på det du gjør. Det er fortsatt mulig å finne smarte og kostnadseffektive kanaler for å nå din målgruppe - det vil vi hjelpe deg med.

Med Google Ads kan du øke din søkbarhet og vi kan lage målrettede kampanjer som treffer dine kunder både lokalt og globalt. 

Søkeordsannonsering i Google  //  Display og bannerannonsering i Google Display nettverk

 

 
 
 

Synlighet i sosiale medier er viktig. Det gir en ypperlig mulighet for dialog med kunden og bygger opp positiv omtale for din bedrift. Med godt innhold oppleves du som relevant og verdifull. 

Facebook? Instagram? Snapchat? Linkedin? Hvilke sosiale kanaler skal vi bruke? Hvordan skal vi organisere arbeidet? Vi gir deg råd om hvilke kanaler som kan være nyttige for din bedrift og hvordan du best mulig kan utnytte de ulike kanalene.  

Vi tilbyr kurs og veiledning, startpakker (registering, oppsett og design), strategi, innholdsproduksjon (som tekst, foto og film), drift, overvåkning og kampanjer.

Les mer om hvordan Skarp kan hjelpe din bedrift på sosiale medier.

 

 
 
 

Krisekommunikasjon handler om å være forberedt når det uventede skjer. Det krever kunnskap og trening å svare klokt, raskt og effektivt på medias henvendelser.

Vi kan hjelpe deg med å lage en kriseplan med fokus på budskapsformidling samt bidra med trening i mediehåndtering slik at din bedrift kan møte ansatte, pårørende og media på best mulig måte. 

 

 
 
film.png
 

Film er det nye bildet!

Film er det nye bildet! De siste årene har det spesielt på nett vært eksplosiv økning i bruk av film. Vi produserer alt fra enkle dokumentasjoner til større produksjoner som rekrutteringskampanjer eller bedriftsprofiler. På flere prosjekter samarbeider vi bl.a med Jonny Engelsvoll.

Vi leverer også dronebilder og dronefilm.

 
 
 

Gode presentasjoner handler ikke bare om innhold på en powerpoint, men også om måten man formidler og presenterer seg selv, bedriften og produktene. 

En god digital presentasjon kan være til god støtte når du skal presentere et budskap. Enten  du skal holde et foredrag for en større forsamling, jobber med salg eller skal formidle en mengde tall til investorer. 

Vi designer tydelige tabellstiler, utvikler infografikk og tilpasser smartgrafikk. Vi sørger for at linker til videoer fungerer slik de skal og at presentasjonen får fram ditt budskap på best mulig måte.

Les mer

 

 
 
Rekruttering-ny.png
 

Rekruttere nye ansatte

Vi i Skarp Reklamebyrå opplever at flere av våre oppdragsgivere har behov for å rekruttere nye medarbeidere, og vi har jobbet med flere prosjekt i ulike bransjer for å få tak i riktige folk.

En rekrutteringsprosess er ulik fra bransje til bransje og fra bedrift til bedrift. Noen bruker rekrutteringsbyrå, mens andre håndterer prosessen internt. Uansett er det svært viktig å vite hva en er ute etter for så å kunne komme i kontakt med disse på en så tids- og kostnadseffektiv måte som mulig. 

Vi starter alltid med en kartlegging sammen med vår oppdragsgiver for å avdekke behov.

I etterkant jobber vi med å finne riktig budskap til rekrutteringskampanjen. Budskapet må markedsføres. Hvilke kanaler som er viktigst å bruke vil variere, men noen muligheter er blant annet Finn.no og andre portaler for rekruttering, digitale annonser/HTML5-annonser, annonser i aviser/fagblader, annonsering på  sosiale medier m.m.

I tillegg jobber vi sammen med oppdragsgiver for å bruke bedriftens og ansattes nettverk på best mulig måte.

Annonsering måles – og bruk av markedsføringskanalene justeres etter hvert som vi ser responsen på annonsene.