Hvorfor jobbe med oss?

Skarp består av kreative, oppmerksomme og engasjerte medarbeidere som ønsker å gjøre en forskjell. Vår jobb er å hjelpe deg å få den oppmerksomheten du ønsker for din bedrift - gjennom god og gjennomarbeidet kommunikasjon. 

Innhold er svært viktig! Det gjelder både tekst, foto og film - i både digitale, sosiale- og trykte medier. Godt innhold er drivkraften i det vi gjør - og må kommuniseres med hensiktsmessig design. 

Som et av regionens sterke reklamebyrå har vi lang erfaring med å bidra til at kundene våre når sine mål. De fleste av kundene våre er fra Rogaland, men vi har også nasjonale og internasjonale kunder. Felles for både kundene våre og oss, er at vi er opptatt av gode løsninger. Løsninger som virker og som ”selger”. 

Skarp2019.jpg

Lærlinger og elever i Skarp

Vi ønsker å gi ungdommer mulighet til en god utdannelse og et innpass i bransjen. Skarp er godkjent som lærebedrift, noe som gir mulighet for læring begge veier. Dette arbeidet ser vi på som en viktig – og selvsagt samfunnsoppgave.  

Dersom du ønsker å bli lærling eller være utplassert hos oss kan du ta kontakt med  daglig leder Ronny Eiane på 958 75 024 eller ronny@skarp.no 


Skarp som sponsor

Skarp har gjennom flere år vært med som sponsor til ulike idrettslag i regionen. For tiden sponser vi Bryne FK, Klepp IL, Hana IL og Viking FK. 

Hvorfor gjør vi dette? 

Vi vil gjøre en forskjell
Skarp ønsker å gjøre en forskjell. Både for kundene våre, for samfunnet rundt oss og for våre medarbeidere. Idrettslagene engasjerer både barn og voksne til aktivitet, skaper fellesskap og bidrar til mange spennende opplevelser.

Økt kjennskap
Vi ønsker å øke kjennskapen om Skarp! Vi tilbyr hele spekteret innenfor reklame og kommunikasjon og det ønsker vi at folk skal vite! Vi ser at engasjementet vårt gjennom sponsoratene gir oss større kjennskap og flere kunder.